Businesspartners, maar vooral twee goeie vrienden van elkaar!

Wij hebben de afgelopen jaren hebben de gigantische mogelijkheden van online marketing gezien en hoe je als ondernemer je bedrijf ermee kan laten groeien. Wij zien dat veel ondernemers anno 2020 het besef hebben dat ze wel iets met social media moeten, maar het niet zo goed weten wat? Herken jij je daarin? Dan zouden wij jou graag willen helpen om je bedrijf naar next level te tillen!

Foto van Hans en Dean

Onze filosofie

Hans

Hans Het verhaal achter de ondernemer of het bedrijf, dat is wat ik super interessant vind! Samen met jou sparren over de mogelijkheden. Waar wil je naartoe groeien, wat zijn je doelen en hoe kunnen wij je hierbij helpen. Dat zijn de dingen die ik onwijs leuk vind om te doen. Ik heb zelf een aantal jaar ervaring met het online adverteren en weet de fijne kneepjes van het vak. Ik ken vooral de kracht hiervan en wat er mee te bereiken is, daarom ben ik benieuwd naar de doelen van de ondernemer en het verhaal en de motivatie erachter!

Dean

Hans en ik zijn deze business begonnen omdat we in hetzelfde schuitje zaten. We zagen de mogelijkheden van online marketing wel in, maar wisten dit niet zo goed aan de man te brengen. Wij hebben avondenlang bij elkaar gezeten om te bepalen hoe we dit nou moesten gaan aanpakken, maar toen Persistence er eenmaal was, ging het als een malle. Het is super om te zien dat je klanten zo’n online groei doormaken en om ze daar stap voor stap in te helpen. Het kantcontact is hetgeen waar ik de meeste voldoening uithaal, want je vergaart ontzettend veel kennis en nieuwe ideeën door te sparren met mede-ondernemers. Persistence is absoluut een voltreffer gebleken voor mij en dat brengen wij nu ook over op onze klanten, heel gaaf om dat proces te zien!